El proper dijous dia 22 de febrer a les 19:30h a la Sala de Ball del Centre Cívic es durà a terme una jornada participativa per tal d’escollir les 10 propostes que passaran a la fase de votació final. Tots hi sou convidats! Veniu i decidim entre tots i totes quines seran les propostes que finalment votarem!

Les propostes que caldrà prioritzar en aquesta jornada participativa són les següents:

Document de propostes vàlides

Les propostes que s’escullin en aquest taller són les que passaran a la fase de votació final, on tots els empadronats de 16 i més anys podran decidir amb el seu vot quins seran els projectes guanyador, i per tant els que realment s’executaran. La votació es realitzarà durant el mes d’abril i es podrà votar online i físicament.

Què és una inversió per a un ajuntament?

 

Una inversió és bàsicament tot allò que l’ajuntament pot construir o adquirir, permanent en el temps i subjecte d’inventariar.

Exemples generals

La renovació o creació d’un equipament
La millora d’un espai públic
L’adquisició de mobiliari
La creació d’una web o aplicació, entre d’altres exemples de béns inventariables.

Exemples concrets d’inversions

 

NO és inversió

 

Amb quines finalitats podem invertir?

Mobilitat, trànsit i transport; urbanisme i habitatge; medi ambient; serveis socials i ocupació; salut i consum; educació, cultura i esports; innovació i promoció econòmica.

Quines característiques han de tenir les inversions?

Les inversions han de reunir les següents característiques:
a) que no siguin béns fungibles, és a dir, que no es consumeixin amb l’ús
b) que tinguin una durada superior a l’exercici pressupostari, 12 mesos
c) que siguin susceptibles d’inclusió en l’inventari, que ha de ser una relació detallada, ordenada i valorada dels elements que componen el patrimoni.

×