Canvis en el cartipàs municipal

L’Ajuntament de Palau-saverdera ha aprovat avui, mitjançant decret d’alcaldia, fer canvis que afecten el cartipàs municipal. S’han tret totes les responsabilitats de govern al regidor Josep Maria Najes (Gent de Palau-Acord Municipal) i s’han distribuït de la següent manera: Medi Ambient passa a ser responsabilitat de la regidora Paulina Calvo (Gent de Palau-Acord Municipal); Esports passa a… Llegeix més »

La gestió de la piscina canvia de mans

El Ple que es va celebrar ahir a l’Ajuntament de Palau-saverdera va servir, entre altres coses, per autoritzar el canvi de mans del contracte de gestió de la piscina municipal i l’adequació i explotació del bar restaurant i la zona d’esbarjo. Aquest contracte, que té una durada de tres anys prorrogables, es va adjudicar a… Llegeix més »

Ple extraordinari: 9 de març (19h)

Dijous 9 de març, a les 19h, hi ha sessió extraordinària de Ple a l’Ajuntament de Palau-saverdera. Podeu consultar a continuació els punts que formen part de l’ordre del dia i les propostes que se sotmetran a la consideració dels regidors: 1.- Assabentament de l’informe de secretaria intervenció del dia 23/01/2017, sobre morositat, corresponent a… Llegeix més »

Nous cursos TIC a l’aula d’informàtica

L’Ajuntament de Palau-saverdera posa en marxa aquesta setmana dos nous cursos gratuïts relacionats amb les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) a l’aula d’informàtica del poble. El primer dels dos nous cursos ‘Xarxes socials, Google Docs i botiga online’ comença avui i es farà tots els dimecres de 19h a 20.30h. Aquest curs té… Llegeix més »

La biblioteca obre dimecres 1 de març

A partir del dimecres 1 de març, la nova biblioteca municipal Isidre Macau de Palau-saverdera obrirà les portes regularment tots els dilluns i dimecres de 16h a 19h. Dins d’aquest horari podreu accedir a la biblioteca per utilitzar els recursos de l’aula d’informàtica (8 ordinadors amb connexió a internet), o bé per consultar diaris, revistes… Llegeix més »

Carnaval 2017 a Palau-saverdera

Palau-saverdera celebrarà el carnaval el proper diumenge 5 de març. A les 13h hi haurà la rua de disfresses que sortirà des de l’entrada del poble pel carrer Nou i farà un recorregut per diferents carrers del poble. Anirem acompanyats de la banda de percussió Batuskala. A les 14h, servirem una fideuà als baixos del… Llegeix més »

Valoració de la Festa de la Candelera

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Palau-saverdera, Miquel Serra, fa la següent valoració de la Festa Major de la Candelera, que hem celebrat aquest cap de setmana: “Com a regidor de Festes de l’Ajuntament de Palau-saverdera, la meva valoració de la festa de la Candelera és, un cop més, molt bona. La participació en… Llegeix més »

Fotos de la Marxa Balcó de l’Empordà

Trobareu en els següents enllaços totes les fotos de la Marxa Balcó de l’Empordà, que es va fer dissabte a Palau-saverdera. Gràcies a tots vosaltres per participar i gràcies també a Cati Matas, Manel Pérez i www.curses.cat per aquestes fotos: Feu clic aquí per veure les fotos del punt de control del Turó. Feu clic… Llegeix més »

Obres de pavimentació al carrer Palahuet

El proper dilluns 6 de febrer començaran les obres per millorar la xarxa d’aigua, el clavegueram i el paviment del carrer Palahuet. Les obres es dividiran en dues fases: Primera fase: 6-13 de febrer (aprox.) Operaris de l’empresa Sorea substituiran la canonada d’aigua d’aquest carrer per una altra de més moderna i faran dos pous… Llegeix més »

Reconeixement a Joan Baptista Muntada

L’Ajuntament de Palau-saverdera farà un reconeixement institucional a la figura de l’il·lustre palauenc Joan Baptista Muntada el proper diumenge 5 de febrer, a les 11.30h, coincidint amb la celebració de la Festa Major. Representants de l’Ajuntament destaparan una placa amb la inscripció ‘En aquesta casa va néixer Joan Baptista Muntada i Macau, jurista i escriptor. Palau-saverdera… Llegeix més »

El Ple aprova la creació d’una biblioteca

El Ple de Palau-saverdera del passat dijous 26 de gener va aprovar, amb els vots a favor de l’equip de govern (Gent de Palau-Acord Municipal i Alternativa per Tothom) i amb l’abstenció de CiU, la creació del servei de ‘Biblioteca pública municipal Isidre Macau’, que gestionarà directament l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de… Llegeix més »

Festa Major a Palau-saverdera

Palau-saverdera celebrarà els dies 4 i 5 de febrer la Festa Major d’hivern. Els actes previstos són els següents: DISSABTE 4 DE FEBRER 10h: III Marxa Popular Balcó de l’Empordà Recorregut de 7km i 467 metres de desnivell per la muntanya. Ho podeu fer corrent o caminant. Sortida des de la piscina. Els beneficis es… Llegeix més »

Ple ordinari: dijous 26 de gener, 19h

Dijous 26 de gener, a les 19h, hi haurà Ple ordinari a l’Ajuntament de Palau-saverdera amb els següents punts a l’ordre del dia. Si feu clic sobre els punts, podreu consultar també la proposta que se sotmetrà a debat i votació: 1.- Aprovació, si s’escau, de l’acta de la sessió ordinària del ple del dia… Llegeix més »

Ja hi ha pilones a la Font de Dalt

L’Ajuntament ha posat pilones a la part de baix de la Font de Dalt per impedir l’aparcament en aquest punt i facilitar la circulació de vehicles. Es tracta de pilones mòbils per facilitar la càrrega i descàrrega dels veïns. Properament es col·locarà un senyal vertical de prohibit aparcar i es pintarà una línia groga en el… Llegeix més »

Entrenament per a la Balcó de l’Empordà

El proper dissabte 21 de gener farem un entrenament per a la Marxa Balcó de l’Empordà. L’entrenament, que és gratuït i està obert a tothom, començarà a les 11h, davant de la piscina. Conduirà la sessió un especialista de Cim Esports i, al marge de l’activitat física, parlarà sobre les novetats en el recorregut de la… Llegeix més »

Torna l’activitat a l’Esplai i Espai jove

Aquesta setmana torna l’activitat a l’Esplai i a l’Espai jove de Palau-saverdera, després de l’aturada que ha coincidit amb les vacances escolars de Nadal. Recordeu que els membres de l’Espai jove (nois i noies de 12 a 18 anys) es reuneixen els divendres de 18h a 20.30h a l’hotel d’entitats i que els nens i nenes… Llegeix més »

Aprovades les modificacions d’ordenances fiscals

El Ple de l’Ajuntament de Palau-saverdera ha aprovat avui definitivament les modificacions a les ordenances fiscals, que ja s’havien aprovat inicialment durant la sessió de 10 de novembre i que van estar exposades al públic fins el 28 de desembre. Només es van presentar dues al·legacions, les dues formulades pel grup de CiU a l’oposició, i… Llegeix més »

Ple a l’Ajuntament 30 desembre 2016

Demà, a les 8.15h del matí, hi haurà sessió de Ple extraordinària i urgent a l’Ajuntament de Palau-saverdera. L’ordre del dia i les propostes que es debatran són les següents: 1.- Pronunciament sobre la urgència del Ple de conformitat amb el que preveu l’article 79 del ROFRJEL. 2.- Proposta de l’Alcaldia Presidència d’aprovació definitiva de… Llegeix més »

Benvinguda als Reis Mags

El proper divendres 30 de desembre, a les 17h, els nens i nenes de Palau-saverdera entregaran la carta pels Reis Mags al patge reial, que farà parada a la plaça Major. Ja podeu passar per l’Ajuntament (fins el mateix divendres, de 8h a 14h) a comprar el sobre (2€) i recordeu que amb l’entrega d’aquest sobre el… Llegeix més »

Marxa de muntanya Balcó de l’Empordà 2017

Palau-saverdera celebrarà el proper dissabte 4 de febrer, coincidint amb la Festa Major, la tercera edició de la Marxa de Muntanya Balcó de l’Empordà. La marxa d’aquest any, que es pot fer corrent o caminant, presenta un recorregut d’uns 7 quilòmetres: sortida des de la piscina, pujada pel camí del Turó fins a la pista… Llegeix més »