Acaba el taller de defensa personal femenina

By | 8 de Juliol de 2019

El divendres 28 de juny va acabar el taller de defensa personal femenina organitzat per l’Ajuntament de Palau-saverdera.

Durant tres mesos, les participants han pogut iniciar-se, de la mà del instructor (5è DAN) José Luis Garcia del Club Hapkido Figueres a vàries tècniques de defensa personal.

El taller tenia com a objectiu proporcionar a les assistents tècniques senzilles de defensa personal davant de situacions d’agressió física o verbal, així com saber què fer per intentar evitar ser seleccionades com a víctimes.

Aquest taller anava dirigit a dones de totes les edats i les sessions es van fer tots els divendres, de 20h a 21.30h, durant els mesos d’abril, maig i juny.

Des de l’Ajuntament volem agrair a totes les participants per les seves ganes d’aprendre i al professor per la seva dedicació i professionalitat.

El taller ha tingut un cost de 600€ i es finançarà amb els 951,08€ que l’Ajuntament ha rebut del ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat (Secretaria de Estado de Igualdad) en el marc del Pacte d’Estat contra la violència de gènere.

Aquesta subvenció servirà també per finançar parcialment quatre tallers per promoure la igualtat de gènere que es van fer a l’escola durant el tercer trimestre. Es van fer dos tallers per a l’alumnat de 5è i 6è i dos tallers per a 3r i 4t. Per fer aquests tallers, l’Ajuntament va contractar l’Associació Identitats, que els va fer per import de 640€.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.