Aprovat definitivament el pressupost 2018

By | 1 de Desembre de 2017

L’Ajuntament de Palau-saverdera ha aprovat definitivament un pressupost de 1.838.028,79€ per a l’any que ve. Durant el període d’exposició al públic, que va acabar el 31 d’octubre, es va presentar una sola al·legació del PDeCAT i ha estat desestimada.

El pressupost inclou, com molts ja sabeu, una partida de 35.000€ que es faran servir per implementar alguna o algunes de les 140 propostes que heu plantejat vosaltres mateixos. També hi ha reservats 17.000€ per fer arranjaments a parcs infantils, 11.000€ per a l’adquisició de material informàtic i 5.000€ per a condicionament de camins.

Els pressupostos van quedar aprovats definitivament durant la sessió de Ple que es va celebrar 24 de novembre.

Durant la mateixa sessió, amb els vots a favor de l’equip de govern i amb tres abstencions del PDeCAT, es va acordar sol·licitar l’adhesió del poble a la Mancomunitat del Servei de Control de Mosquits, amb una aportació de 7.000€ per a l’any que ve, que ha de servir per combatre la presència del mosquit tigre i el mosquit comú.

Per unanimitat dels presents, també es van aprovar dos convenis amb el Consell Comarcal per poder contractar, mitjançant el Programa Treball i Formació, una persona durant sis mesos per fer feines de manteniment a zones verdes i mobiliari urbà del municipi.

L’objectiu d’aquest programa, que gestiona el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), és oferir oportunitats de feina i formació a totes les persones que compleixin un seguit de requisits.

La plaça sol·licitada a Palau-saverdera s’haurà de cobrir amb una persona inscrita al SOC, en situació d’atur de llarga durada, no perceptora de prestació per desocupació o subsidi ni de l’ajut del Programa de Requalificació Professional.

L’Ajuntament assumirà una part del cost d’aquesta contractació, juntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Trabajo y Asuntos Sociales i de la Unió Europea, que també aportaran finançament.

L’alcaldessa, Isabel Maria Cortada, va aclarir durant el Ple que aquesta persona, si prospera aquest projecte, no traurà feina als treballadors de l’Ajuntament, sinó que farà tasques complementàries

Podeu veure aquí l’enregistrament íntegre del Ple.

Trobareu aquí totes les propostes que van formar part de l’ordre del dia.

Informació relacionada:
· Aprovació inicial del pressupostos 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.