August Imbert, nou regidor a l’Ajuntament

By | 4 de Juliol de 2018
August Imbert

August Imbert Gelada

August Imbert i Gelada va prendre possessió com a nou regidor de l’Ajuntament de Palau-saverdera en el Ple que es va celebrar el passat dijous 28 de juny.

Imbert, que ja havia fet de regidor a l’Ajuntament durant el mandat anterior, substitueix ara a Lluís Mont i Carreras a les files del PDeCAT, després que aquest últim va presentar la seva renúncia en el Ple que es va celebrar el 26 d’abril.

Durant la seva anterior etapa a l’Ajuntament, August Imbert i Gelada, que és informàtic, havia format part de l’equip de govern de CiU i va ser el responsable de les àrees de Joventut, Informàtica, Noves Tecnologies i Emergències.

En la mateixa sessió de Ple de la setmana passada, amb els vots a favor de l’equip de govern (Gent de Palau-AM i Alternativa x Tothom) i amb els vots en contra del PDeCAT es va aprovar obrir un expedient per determinar si existeix responsabilitat personal de l’anterior alcalde en la resolució del recurs contenciós-administratiu relacionat amb els ascensors dels pisos de protecció oficial de la plaça Constitució (Sentència número 54/2018 del Jutjat contenciós administratiu número 2 de Girona), que obliga a l’Ajuntament a pagar 51.619,10€ més costes i interessos de demora a la Fundació Privada Família i Benestar Social, que va construir els habitatges.

Segons consta a l’acord de Ple, que podeu consultar fent clic  aquí, l’anterior alcalde podria haver traslladat a l’Ajuntament l’obligació de pagar el cost de la instal·lació dels ascensors dels pisos de protecció (cosa que inicialment corria a compte de l’entitat que els va construir) sense la corresponent partida pressupostària i podria haver adjudicat aquests treballs sense el corresponent procediment de contractació.

Altres punts de l’ordre del dia
Durant el mateix Ple es van aprovar també dues modificacions dels Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, que properament es posaran a informació pública i 4 modificacions de crèdit del pressupost municipal, que properament també s’exposaran al públic per les vies legals corresponents.

Podeu fer clic aquí si voleu conèixer més detalls sobre algun d’aquests temes i sobre qualsevol de les altres propostes que van formar part de l’ordre del dia.

Podeu veure aquí l’enregistrament íntegre en vídeo de la sessió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.