Canvis en el cartipàs municipal

By | 14 de Març de 2017

L’Ajuntament de Palau-saverdera ha aprovat avui, mitjançant decret d’alcaldia, fer canvis que afecten el cartipàs municipal. S’han tret totes les responsabilitats de govern al regidor Josep Maria Najes (Gent de Palau-Acord Municipal) i s’han distribuït de la següent manera: Medi Ambient passa a ser responsabilitat de la regidora Paulina Calvo (Gent de Palau-Acord Municipal); Esports passa a Guillermo Colomer (Alternativa x Tothom); Infraestructures, a Miquel Serra (Alternativa x Tothom) i Urbanisme, a Isabel Maria Cortada (Gent de Palau-Acord Municipal).

Aquests canvis s’han produït com a conseqüència de desacords en la manera de gestionar els temes que afecten el municipi.

L’Ajuntament fa pública aquesta decisió per transparència, amb la finalitat de donar-ho a conèixer a tota la gent del poble.

Segons ha explicat l’alcaldessa, Isabel Maria Cortada, “l’equip de govern continuarà amb les línies d’actuació amb les quals es va comprometre, destacant les següents: vetllar per la pau social, tenint un tracte respectuós amb els ciutadans en general  i amb la resta de membres del consistori en particular, desencallar temes adormits i no resolts, reduir el deute públic i continuar amb la gestió del dia a dia de manera eficaç i transparent”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.