Casals d’estiu 2017 a Palau-saverdera

By | 8 de maig de 2017

Ja estan obertes les inscripcions per participar en els casals municipals que organitza Fundesplai aquest estiu a Palau-saverdera i el proper divendres 12 de maig a les 17h es farà una reunió informativa a la sala de conferències del Centre Cívic.

Per a nens i nenes de P3 a P5 hi ha un Casal Ple d’Emocions: a partir de contes, els participants treballaran sentiments, emocions i habilitats com la por, la ràbia, l’empatia o l’autoestima, entre altres. Els nens i les nenes faran una sortida setmanal a la piscina, dues nits a l’escola, participaran en una trobada entre casals, faran excursions per l’entorn més proper, jocs, esports i tallers. Feu clic aquí si voleu més informació sobre aquest casal.

Per a nens i nenes de Primària (de 1r a 6è) hi ha un Casal d’Aventura i Creativitat: activitats diverses, però amb el focus especialment posat en l’aventura, les habilitats artístiques i l’esport. Els nens i les nenes faran una sortida setmanal a la piscina, dues acampades, participaran en una trobada entre casals, faran excursions per l’entorn més proper, jocs, esports i tallers. Feu clic aquí si voleu més informació sobre aquest casal.

Ja podeu fer les inscripcions per a qualsevol d’aquests dos casals a la web de Fundesplai fent clic aquí, fins el proper 9 de juny. Per a més informació, contacteu amb Cristina Martin (cmartin@fundesplai.org / 610710372).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.