Obres d’asfaltatge al Balcó de l’Empordà

By | 23 de Març de 2016

Obres d'asfaltatge balcó de l'empordà de palau-saverderaEl proper dimarts 29 de març començaran les obres d’asfaltatge a la urbanització Balcó de l’Empordà, de Palau-saverdera.

Les obres, que podrien durar un parell de dies, afectaran el carrer de l’Oli, el carrer de l’Era, el carrer de l’Oliva, el carrer del Pinyol i la part baixa dels carrers Cerdanya i Pedró.

Aquestes obres tenen un pressupost de 22.867,12 euros, que coincideix amb l’import que va entregar l’empresa urbanitzadora (Interpalau SL) a l’Ajuntament el 4 de març 2015, en concepte de treballs pendents d’executar abans de fer efectiva la recepció del sector.

Des de la data anteriorment assenyalada, la urbanització Balcó de l’Empordà és de titularitat municipal.

Ara fa poques setmanes, la Mancomunitat d’Aigües va fer en aquest sector obres de millora de les canalitzacions subterrànies per tal de tenir-ho tot en bon estat abans de començar l’asfaltatge.

Des de l’Ajuntament demanem als veïns d’aquest sector que, a partir del proper dimarts, no aparquin els vehicles en els carrers afectats i que tinguin en compte que poden tenir problemes per entrar i sortir de casa seva, en el cas que facin servir els pàrquings particulars.

Us demanem que feu servir zones d’aparcament alternatives mentre duri l’actuació i us preguem que disculpeu les molèsties que aquests treballs us puguin ocasionar.

Esperem que tot sigui en benefici vostre i us fem saber que properament també començarem els treballs de millora de l’asfalt a diferents punts del poble.

Poseu-vos en contacte amb l’Ajuntament (972 55 23 37) per a qualsevol aclariment. Si feu clic a la imatge d’aquesta notícia veureu amb més detall els trams de carrer que queden afectats.

One thought on “Obres d’asfaltatge al Balcó de l’Empordà

  1. Pingback: Millores a l’asfalt de diversos carrers | Actualitat a Palau-saverdera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.