Oberta la votació dels pressupostos participatius

By | 24 d'Abril de 2018

Avui comença la fase de votació final dels pressupostos participatius de Palau-saverdera. Recordeu que hi ha 35.000€ reservats en el pressupost de l’Ajuntament d’aquest any per poder executar els projectes que vosaltres decidireu mitjançant aquesta consulta.

Durant el mes de novembre vàreu tenir la possibilitat de proposar les idees i projectes en matèria d’inversions que vàreu creure més convenients per incloure en els pressupostos. L’Ajuntament va rebre llavors 142 propostes que van ser analitzades pels serveis tècnics municipals.

En una reunió pública, oberta a tothom, que vam celebrar el 22 de febrer, es van presentar totes les propostes validades pels tècnics de l’Ajuntament i els assistents a la sessió en van triar 9, que són les que ara se sotmeten a votació.

Recordeu que hi ha 35.000€ reservats i que l’Ajuntament implementarà tantes propostes com donin de si aquests diners. S’executarà la proposta que rebi un major nombre de vots; després la segona més votada; després la tercera més votada,… i així fins a esgotar l’import reservat.

Qui pot votar?
Poden votar totes les persones que hagin complert els 16 anys abans del dia 2 de gener de 2018 i que estiguin empadronades a Palau-saverdera abans d’aquesta data. Només cal que us identifiqueu amb el vostre DNI, targeta de residència o passaport i que faciliteu la vostra data de naixement.

Com i fins quan es pot votar?
Podeu votar per internet seguint aquest enllaç o bé introduint una butlleta dins de les urnes que trobareu a diferents punts del poble (Ajuntament, biblioteca, local de la gent gran, escola, can Rafalet, Supermercat Spar, caseta de bústies del Mas Isach, bústia específica en el punt de recollida de correu de Bellavista). Podeu votar fins el diumenge 13 de maig (inclòs). Si voleu fer la votació presencialment, heu de saber que l’Ajuntament està repartint butlletes per totes les cases i que també en trobareu en els punts de votació.

Quines propostes es poden votar?
Podeu votar com a màxim tres de les següents propostes:

 • Enderroc de l’estació transformadora de can Lluent
 • Posar una font a la pista poliesportiva
 • Repavimentació de la plaça Catalunya
 • Repavimentació del carrer de la Plaça
 • Reurbanització del carrer cap de Creus
 • Construcció de columbaris al cementiri
 • Millora de l’entorn de la font de dalt
 • Millorar l’accessibilitat al dispensari
 • Itinerari saludable a la part planera del terme

One thought on “Oberta la votació dels pressupostos participatius

 1. Miquel Quirch Nuñez

  Bon dia, voldria saber si hi ha alguna incidencia amb les votacions dels pressupostos participatius, ja que no podem votar ni jo ni la meva dona , ens surt una finestra que diu que no estem empadronats.
  esprem resposta gràcies

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.