Cursa Balcó de l’Empordà: 7 i 16km

By | 23 de novembre de 2018

Palau-saverdera celebrarà el 10 de febrer la cinquena edició de la Marxa Balcó de l’Empordà, que aquest any arriba acompanyada de la primera edició de la Trail Balcó de l’Empordà, per a corredors i corredores més exigents.

La Marxa Balcó de l’Empordà proposa un recorregut de 7 quilòmetres i uns 400 metres des desnivell acumulat positiu per la muntanya de Verdera. Els participants sortiran a les 10.30h de la piscina i faran el recorregut clàssic: font de Dalt, Sant Onofre, Mas Ventós i tornada a la piscina.

Podeu veure aquí el track de la marxa.

El recorregut de la Trail Balcó de l’Empordà serà una sorpresa que us donarem a conèixer més endavant, però ja us avancem que és un itinerari espectacular, de 16 quilòmetres i 1.100 metres de desnivell positiu.

Ja estan obertes les inscripcions. Si voleu participar a la marxa Balcó de l’Empordà us podeu inscriure presencialment a l’Ajuntament o bé mitjançant la web www.curses.cat. En qualsevol cas, el preu de la inscripció per a la marxa és de 7€.

Si us voleu apuntar a la Trail Balcó de l’Empordà ho heu de fer exclusivament mitjançant www.curses.cat. En aquest cas, el preu de la inscripció és el següent:

  • Fins el 10 de gener: 15€ (ÚLTIMA HORA: HI HAURÀ PREU REDUÏT DE 15€ PER A LA TRAIL FINS EL 31 DE GENER)
  • Fins el 8 de febrer: 20€
  • El mateix dia (si hi ha disponibilitat): 25€

Podeu consultar aquí la normativa de la Trail i de la Marxa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.