Enderroc del transformador de can Lluent

By | 14 de Novembre de 2018

Avui s’està enderrocant l’antiga estació transformadora de Can Lluent. Aquesta és la proposta guanyadora dels pressupostos participatius d’aquest any i és el segon projecte que l’Ajuntament executa dels quatre que van resultar guanyadors.

A l’estiu, es va col·locar una font a la pista poliesportiva i abans de final d’any, s’executaran els altres dos projectes guanyadors dels pressupostos participatius 2018: la creació d’un itinerari saludable a la part baixa del terme (amb un pressupost de 6.700€) i la repavimentació de la plaça Catalunya (amb un pressupost de 18.600€).

Per fer l’enderroc del transformador elèctric de can Lluent, ara ja en desús, l’Ajuntament va convidar tres empreses perquè presentessin les seves ofertes. Va resultar guanyadora la proposta feta per Excavacions i Obres Rodà SL, i els treballs s’han adjudicat per 6.957,5€ (iva inclòs). La redacció del projecte d’enderroc es va encarregar a l’arquitecte tècnic municipal per 1.149,50€.

Aquesta actuació ha de servir per dignificar la Torre del Rellotge, que està al costat del transformador. També servirà per tornar a connectar el mecanisme del rellotge a la xarxa elèctrica, de manera que tornarà a funcionar. Quan els operaris d’Endesa van connectar la xarxa a la nova estació transformadora, que queda per sota del carrer La Costa, van deixar sense alimentació el mecanisme del rellotge i ara, fruit de les negociacions dutes a terme des de l’Ajuntament, la companyia s’ha compromès a reconnectar el mecanisme del rellotge sense cap cost addicional pel municipi.

En els pressupostos de l’any que ve, l’Ajuntament té reservats 32.500€ per condicionar el nou espai que està guanyant el poble, com a conseqüència de la reforma de l’entorn de can Lluent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.