Exposat al públic el tercer carril d’accés al Mas Isaac

By | 30 de Maig de 2019

El projecte per a la construcció d’un tercer carril a la carretera Gi-610 per entrar a la urbanització del mas Isaac ha iniciat avui el tràmit d’exposició pública i tindreu ara un mes per consultar-lo i formular-hi al·legacions, en el cas que ho considereu oportú.

El projecte, que forma part del desenvolupament urbanístic del sector SUD6 (antic PP8), preveu també diverses modificacions en el primer tram de l’avinguda Catalunya (fins al carrer França), com ara l’habilitació de voreres i passos de vianants.

Gràcies al conveni que es va signar el passat 15 d’abril, el cost de les obres de construcció del tercer carril i del condicionament del primer tram de l’avinguda Catalunya l’assumirà íntegrament Mas Isaac Properties SL (MIPSL), que és l’empresa promotora del sector.

Mitjançant el conveni anteriorment assenyalat, l’Ajuntament persegueix revertir a favor de MIPSL dues finques de titularitat municipal que li havien estat embargades a aquesta empresa. Un cop aquestes finques estiguin inscrites de nou a nom de la promotora, l’Ajuntament quedarà lliure de les càrregues d’urbanització del sector.

Trobareu aquí el projecte exposat al públic.

Trobareu aquí tota la informació sobre el conveni.

 

One thought on “Exposat al públic el tercer carril d’accés al Mas Isaac

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.