Festa Major: 2, 3 i 4 de febrer

By | 25 de Gener de 2018

Palau-saverdera celebrarà la Festa Major els dies 2, 3 i 4 de febrer. Per començar la festa es farà la presentació d’un vídeo de promoció turística del poble, que s’ha encarregat a l’empresa Visual13 (divendres 2 de febrer, 20h, sala de conferències del Centre Cívic).

Podeu veure aquí un petit tràiler d’aquest vídeo.

El dissabte, a les 10h, a la Font de Dalt, es donarà la sortida de la IV Marxa Balcó de l’Empordà, que aquest any torna al recorregut original, que passa per l’ermita de Sant Onofre, per la zona d’esbarjo del Mas Ventós i torna cap al poble per acabar a la mateixa Font de Dalt.

És un recorregut de 6 quilòmetres, que es poden fer a corrent o caminant. Les inscripcions anticipades ja estan obertes i us podeu apuntar presencialment a l’Ajuntament (de 8h a 14h) o bé per internet a www.curses.cat.

El preu de la inscripció general anticipada és de 6 euros per a majors de 12 anys i de 5 per a nens i nenes fins a 12 anys. La cursa està integrada dins de la lligueta de marxes d’Oncokids i, per tant, tots els diners que es recaptin de les inscripcions infantils es destinaran a la Fundació Oncolliga Girona.

El mateix dissabte, a les 17h, hi haurà animació infantil al Centre Cívic a càrrec de Salsa Jove, amb xocolatada i melindros per a tots els assistents. A les 19h,  hi haurà un recorregut pels carrers del poble amb la banda de percussió Ociart, des del Centre Cívic fins al jardí de l’Ajuntament.

Tot seguit, hi haurà un espectacle dels Senyors del Foc, que acompanyarà a l’encesa de l’arbre dels desitjos i a una enlairada de fanalets.

El diumenge, a les 12.30h, hi haurà missa i benedicció de candeles i, tot seguit, dues sardanes a la plaça Major. A les 17h, hi haurà més sardanes a la plaça Major i a les 18.30h concert i ball de fi de festa amb l’Orquestra Montgrins (entrada 7 euros), que serà l’encarregada d’amenitzar tots els actes musicals del dia.

Organitza tots els actes de la Festa Major l’Ajuntament de Palau-saverdera amb la col·laboració de l’Associació Cultural i Recreativa El Fitó i la Diputació de Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.