Nous cursos TIC a l’aula d’informàtica

By | 1 de Març de 2017

L’Ajuntament de Palau-saverdera posa en marxa aquesta setmana dos nous cursos gratuïts relacionats amb les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) a l’aula d’informàtica del poble.

El primer dels dos nous cursos ‘Xarxes socials, Google Docs i botiga online’ comença avui i es farà tots els dimecres de 19h a 20.30h. Aquest curs té una durada de 12 sessions i l’imparteix Joan Isern, de l’empresa Community Manager Girona.

Durant les 12 sessions programades, els assistents tractaran els següents aspectes:

  • Nocions bàsiques d’internet
  • Crear i gestionar un perfil de Facebook
  • Buscar vídeos al Youtube de manera eficient
  • Aprofitar al màxim el buscador de Google
  • Com gestionar documents a Google Docs
  • Pautes per comprar online de manera segura
  • Ús de Paypal i Amazon, entre altres

Encara hi ha places disponibles, però és molt recomanable que us apunteu avui mateix per tal de no perdre-us la primera sessió. Ho podeu fer contactant amb l’Ajuntament de Palau-saverdera presencialment (de 8h a 14h), per telèfon (972 55 23 37) o bé per mail (ajuntament@palau-saverdera.cat). L’Ajuntament donarà prioritat a les sol·licituds de persones empadronades a Palau-saverdera.

El segon curs programat pels propers mesos comença dijous 2 de març i és una continuació del taller d’alfabetització digital de nivell zero que havia començat al novembre de l’any passat. És un curs per a usuaris d’ordinador de nivell molt baix que imparteix una especialista de la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai). Aquest curs també durarà 12 sessions i es farà els dijous, de 18h a 19.30h

També queden places disponibles i cal que contacteu amb l’Ajuntament si voleu participar-hi. Com en el cas anterior, l’Ajuntament prioritzarà les sol·licituds fetes per persones de Palau-saverdera.

El curs de ‘Xarxes socials, Google Docs i botiga online’ té un cost de 600€ per a l’Ajuntament, mentre que el d’alfabetització de nivell bàsic té un cost de 320€, segons consta a la documentació de la Junta de Govern Local del passat 24 de febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.