Nova manera de pagar tributs a l’Ajuntament

By | 31 de Març de 2016

CALENDARI_CONTRIB_FBL’Ajuntament de Palau-saverdera ja no accepta el pagament en efectiu dels impostos, contribucions especials, taxes i preus públics municipals. Podeu fer els pagaments per domiciliació bancària, a través de Línia Oberta de La Caixa, o en els caixers automàtics i les oficines de la mateixa entitat, mitjançant un codi de barres que rebreu en cada cas.

Aquesta mesura, que es va aprovar per unanimitat en un Ple celebrat el 28 de gener, afecta el pagament de l’IBI, l’impost de vehicles, les llicències d’obres, les llicències d’activitats, la taxa del cementiri i les plusvàlues, entre altres. Només les fotocòpies, l’expedició de certificats o els tràmits associats a pagaments de poca quantitat es continuaran satisfent en efectiu a l’Ajuntament.

En virtut d’un conveni signat entre les parts, l’Ajuntament paga 0,21 euros a La Caixa per cada rebut gestionat. A canvi, s’agilitza el servei de recaptació municipal i els contribuents que no tenen els rebuts domiciliats tenen més facilitats per pagar els seus impostos: ho podeu fer a qualsevol hora (per internet o caixers automàtics) i ja no esteu subjectes a l’horari de l’Ajuntament.

Feu clic a la imatge per veure el calendari del contribuent vigent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.