Palau-saverdera ja té una aula d’informàtica

By | 9 de Novembre de 2016

la regidora de noves tecnologies, paulina calvo, a l'aula d'informàtica de palau-saverderaL’Ajuntament de Palau-saverdera ha posat en marxa una aula d’informàtica a la primera planta de l’hotel d’entitats per tal d’apropar les noves tecnologies a tots els veïns i veïnes del poble.

La nova aula d’informàtica compta amb vuit ordinadors, connexió a internet i una impressora, així com el mobiliari necessari per fer còmode i funcional aquest espai.

Ja han començat a fer servir aquest equipament les persones que participen en els tallers de Noves Tecnologies, que organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de la Fundació Catalana de l’Esplai.

L’aula d’informàtica també està disponible pels joves que participen a l’Espai Jove (divendres, de 18h a 20.30h) i pels nens i nenes que participen a l’Esplai del poble (dissabtes, de 16.30h a 19h).

La regidora de Noves Tecnologies, Paulina Calvo, ha explicat que l’equip de govern està estudiant també poder obrir la sala al públic en hores concretes i que també es podrà aprofitar l’aula per fer formació relacionada amb la promoció econòmica del poble.

Aquest nou equipament ha tingut un cost de 6.130,07 euros, que inclouen el mobiliari, la compra de material informàtic i els treballs de cablejat necessaris per fer possible la connexió a internet.

L’Ajuntament de Palau-saverdera vol donar les gràcies a en Narcís Serrats, per les gestions portades a terme, i al Grup d’Amics del Barri de Montbau de Barcelona per la important donació que ha fet, sense rebre res a canvi,  de teclats, ratolins, monitors i altres perifèrics informàtics.

Trobareu aquí més informació sobre els tallers de Noves Tecnologies.

Trobareu aquí més informació sobre l’Espai Jove i l’Esplai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.