Pilones per evitar pas de vehicles grossos

By | 19 de Juliol de 2019

L’Ajuntament ha posat aquesta setmana dues pilones al carrer Paltret per evitar que els vehicles més voluminosos es quedin encallats a la doble corba estreta que hi ha una mica més avall.

Les pilones estan suficientment separades com perquè hi passi un turisme perquè, entre una i l’altra, hi ha la mateixa distància que hi ha a la part més estreta del carrer.

Amb aquesta mesura l’Ajuntament vol evitar situacions com les que ja s’han viscut repetides vegades, quan furgons, camions, ambulàncies i autocaravanes s’han vist atrapades en el punt conflictiu, sense poder avançar ni recular.

Com que els conductors d’aquests vehicles es veien obligats a maniobrar, moltes vegades donaven cops a les façanes i portals de les cases.

Primerament es va posar senyalització vertical de prohibició de pas de camions, però com que les incidències es van continuar donant, l’Ajuntament ha optat ara per les pilones.

Aprofitant aquesta actuació, també s’està posant un mirall amb un senyal de ‘Stop’ a l’encreuament del carrer cap de Creus amb el carrer Pujol, s’han fixat embornals que estaven malmesos i s’han fet altres petites reparacions de voreres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.