Procés participatiu per reduir emissions de CO2

By | 24 de Febrer de 2016

logo_enAhir dimarts es va donar el tret de sortida a la redacció del Pla d’Acció per a les Energies Sostenibles (PAES) de Palau-saverdera amb una reunió pública que es va fer a la sala de conferències del Centre Cívic.

Amb aquesta trobada es va donar inici a un procediment de participació ciutadana, del qual us anirem informant a través d’un espai web específic per a aquest propòsit, que properament obrirem a www.palau-saverdera.cat.

L’objectiu de tots els municipis que estan adherits al Pacte d’Alcaldes és aconseguir una reducció del 20% dels gasos d’efecte hivernacle abans del 2020, a través, entre altres mesures, de la redacció de plans locals.

Ara és el moment de fer arribar les vostres propostes a l’Ajuntament si voleu que es tinguin en compte en la redacció del PAES. Podeu fer referència a accions individuals, col·lectives, públiques o privades.

Podeu fer-nos arribar les vostres propostes a ajuntament@palau-saverdera.cat (indicant Assumpte: PAES Palau-saverdera), o bé a través de comentaris en aquest mateix blog.

L’Ajuntament vol agrair la participació de totes les persones que van assistir a la reunió d’ahir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.