Taller de noves tecnologies per a adults

By | 9 de Novembre de 2016

Taller de noves tecnologies per a adults a l'aula d'informàtica de palau-saverderaL’Ajuntament de Palau-saverdera ha posat en marxa, amb la col·laboració de la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai), un taller de noves tecnologies per a adults.

Tal com es va acordar en una reunió amb les persones interessades, que es va fer el dijous 27 d’octubre, el taller ha quedat dividit en dos grups per fer més àgil l’aprenentatge:

· Grup de nivell 0 de coneixements (nivell molt bàsic): tots els dijous, de 18h a 19.30h.

· Grup de nivell 1 de coneixements (ofimàtica: programes Word, Excel i Powerpoint): tots els dimecres, de 19h a 20.30h.

Un monitor de la Fundesplai s’encarrega de guiar el grup de nivell més bàsic, mentre que la regidora de Noves Tecnologies, Paulina Calvo, condueix les sessions del grup de nivell 1.

Són cursos gratuïts. Les places ja estan plenes, però si esteu interessats a participar en futures edicions, podeu contactar amb l’Ajuntament: missatge de Facebook, 972 55 23 37 o ajuntament@palau-saverdera.cat

Aquests dos tallers van començar la setmana passada i duraran fins a final de febrer (12 sessions d’una hora i mitja cadascuna). Tots dos es fan a la nova aula d’informàtica de l’hotel d’entitats.

El curs de nivell 1 no suposa cap cost per a l’Ajuntament, perquè assumeix el guiatge la mateixa regidora de Noves Tecnologies, i el curs de nivell 0, que dinamitza Fundesplai, té un cost de 320 euros, segons es va aprovar a la Junta de Govern Local del passat 14 d’octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.