Tancaments eficients i vídeo turístic

By | 28 d'Abril de 2017

La Diputació de Girona ha concedit una subvenció a l’Ajuntament de Palau-saverdera per canviar tots els tancaments de l’edifici on hi ha Correus, l’Aula de Música, l’espai de pintura i el dispensari mèdic.

L’actuació s’ha dividit en dos procediments: el canvi dels tancaments de la planta baixa de l’edifici, on hi ha el dispensari mèdic, que s’ha adjudicat a Aluminios Viñales per 10.847,43€ (IVA inclòs); i el canvi dels tancaments de la primera planta, on hi ha Correus, l’espai de pintura i l’aula de Música, que també s’ha adjudicat a  Aluminios Viñales per 13.536,71€ (IVA inclòs) i que compta amb una subvenció de 3.732,37€ de la Diputació de Girona.

En tots dos casos, donant compliment a una de les directrius que estableix el Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible (PAES), l’Ajuntament substituirà els tancaments actuals per uns que garanteixin una millora notable de l’eficiència energètica.

Vídeo turístic promocional
La Diputació de Girona també ha concedit una subvenció de 2.000€ a l’Ajuntament de Palau-saverdera per a l’edició d’un vídeo turístic encarregat a l’empresa Visual 13 Comunicació Audiovisual SL per 6.189,15€ (IVA inclòs).

El regidor de Turisme, Miquel Serra ha explicat que el vídeo ha de servir per a dues finalitats: “donar a conèixer el poble a la gent que no és de Palau i posar-lo a disposició dels negocis locals perquè el puguin fer servir per promocionar el seu negoci”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.