Baixada a peu de Sant Onofre

AQUESTA ACTIVITAT HA QUEDAT SUSPESA PER INDICACIONS DE LES AUTORITATS SANITÀRIES

El proper divendres 28 d’agost a Palau-saverdera, i dins els actes previstos per la Festa Major d’estiu, es realitzarà la 5ena edició de la baixada nocturna a peu des de l’ermita de Sant Onofre fins al poble.

Si voleu participar-hi, aquest any és imprescindible que us hi inscriviu amb antelació (inscripcions gratuïtes). Teniu de temps fins el dia 25 d’agost a les 14:00, moment en què es tancaran les inscripcions. Insistim que totes les inscripcions seran anticipades i es podran fer telefònicament al 972552337 o enviant un correu electrònica a ajuntament@palau-saverdera.cat.

Per arribar a Sant a Onofre disposareu de diferents opcions:

  • Amb autobús, que sortirà puntual de davant de l’escola a les 20:00 i us deixarà a Mas Ventós. Un cop arribats, només us caldrà que camineu una mitja horeta per la pista forestal que mena fins a l’ermita de Sant Onofre. Les places per anar amb autobús són limitades i és per això que cal que reserveu lloc en el moment de fer la inscripció. En cas que l’autobús estigui ple s’obrirà una llista d’espera per si es comuniqués alguna baixa.
  • A peu fins a Sant Onofre per alguna de les tres rutes que hi arriben. Enguany, per qui ho desitgi, l’Associació Excursionista Balcó de l’Empordà oferirà guiatge. La concentració per a la pujada a peu amb guiatge serà davant de l’escola a les 19:00.

A tots els inscrits, ja pugin amb autobús o a peu, davant de l’escola se’ls entregarà un braçalet identificatiu. Això es farà des de les 19:00 i fins a l’hora que surti l’autobús cap al Mas Ventós.

La baixada començarà quan sigui negra nit, aproximadament a un quart de deu del vespre. És per això que serà obligatori portar llanterna o frontal.

Un cop finalitzada la caminada hi haurà el tradicional piscolabis. Enguany, degut a la situació de prevenció sanitària, només s’entregarà a aquelles persones que s’hagin inscrit i disposin del braçalet identificatiu. Consistirà en una bossa amb un entrepà, del qual se’n podrà escollir el seu contingut en el moment d’inscriure’s, i una ampolla d’aigua.

Recordeu que els menors de 14 anys han d’anar obligatòriament acompanyats d’un adult responsable.

Cal tenir en compte que s’haurà de respectar la norma: higiene mans + mascareta + distància seguretat.

Seguint les recomanacions sanitàries, i per respecte a la resta de participants, us demanem que en cas que durant els dies previs tingueu mal de cap, mal de coll, tos, febre, etc…us quedeu a casa.

L’organització es reserva el dret de fer canvis o d’anul·lar l’activitat en cas que així ho recomanin les autoritats sanitàries o de seguretat.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.