Comencen les obres per fer voreres i escales al mas Isach

Aquesta setmana han començat les obres per construir una escala central a la part alta del sector del mas Isach i per acabar de fer les voreres de les zones verdes de la urbanització.

Les màquines ja han començat a treballar per crear una escala central que unirà el carrer Dinamarca amb el carrer Anglaterra i, properament, es faran també les voreres que corresponen a les zones verdes de la urbanització, que són propietat de l’Ajuntament (marcades amb vermell, a la imatge).

Aquestes actuacions formen part del Projecte constructiu de l’adequació de la urbanització de Mas Isaac, que es va aprovar definitivament el 25 de novembre i que es va adjudicar posteriorment a l’empresa Serveis Constructius Mieres SLU per 133.436,49€.

L’Ajuntament finançarà bona part d’aquesta actuació amb els 127.542,32€ que va pagar l’empresa Mas Isaac Properties SL, en compliment del conveni signat el 15 d’abril de 2019. L’import restant es pagarà amb càrrec al pressupost municipal del 2022.

Donant compliment al mateix conveni, Mas Isaac Properties SL, que és la promotora de les obres que s’estan fent a l’entrada de la urbanització (desenvolupament del Pla Parcial del sector conegut com SUD6) es farà càrrec també de la construcció i finançament del tercer carril d’accés a la urbanització.

Fa pocs dies s’han posat les estaques a terra que marquen com quedarà l’accés a la urbanització i, segons ha informat el director de les obres, està previst que els operaris comencin a treballar en aquest punt el mes que ve.

Les obres consistents en la modificació de l’accés a la urbanització duraran uns dos mesos, aproximadament, segons les explicacions facilitades pel mateix director.

El tècnic contractat per l’empresa promotora va donar aquestes explicacions el passat 9 de febrer, durant la primera reunió de la Comissió de Seguiment de les obres del sector SUD6, que es va crear a partir d’un acord de Ple de 27 de gener.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.