Contractada una empresa per fer més manteniment a espai públic i equipaments

L’Ajuntament vol reforçar les tasques de manteniment i reparació a la via pública i als equipaments municipals i és per aquesta raó que des de l’àrea de Serveis es va proposar contractar una empresa perquè es faci càrrec d’aquests treballs.

L’objectiu és millorar l’estat de l’espai urbà i dels equipaments i per aconseguir-ho, durant la Junta de Govern del passat 24 d’agost, es va decidir contractar els serveis de l’empresa Aplicacions i Manteniments Dabau SL.

Un operari d’aquesta empresa, que seran dos operaris en el cas que sigui necessari, dedicarà una setmana cada mes fins el 31 de desembre a fer petites reparacions a l’espai públic i també a detectar actuacions que cal escometre.

Segons explica la regidora de Serveis, Paulina Calvo, la idea és que aquesta persona sumi les seves tasques a les que es realitzen habitualment amb personal propi de l’Ajuntament per tal que la feina no quedi endarrerida.

Hem fet això “per ser més àgils i efectius en les tasques de manteniment i reparacions de poca complexitat. Aquest operari també es farà càrrec d’altres tasques com muntar l’escenari durant les festes, fer petites feines de pintura, etc…”, explica la regidora.

L’operari de l’empresa contractada treballarà sota la supervisió de personal de l’Ajuntament i utilitzarà l’aplicació informàtica que s’ha començat a fer servir aquest any per millorar l’eficiència en la resolució d’incidències a carrers i equipaments.

L’empresa Aplicacions i Manteniments Dabau SL. percebrà 5.808€ (Iva inclòs) com a contraprestació per aquest servei. El preu inclou les eines i fins i tot el material necessari per fer les petites actuacions que puguin sorgir.

Abans de formalitzar el contracte, l’Ajuntament va demanar pressupost a dues empreses més, però l’oferta de l’empresa seleccionada va resultar ser la proposta econòmicament més avantatjosa.

Segons ha explicat la regidora, l’operari començarà a treballar a peu de carrer el proper 20 de setembre i a final d’any es farà una valoració de la feina feta. Si els resultats són satisfactoris, el servei podria tenir continuïtat durant el 2022.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.