Dilluns 15 de juny reobre el dispensari

El proper dilluns 15 de juny tornarà a obrir el dispensari mèdic de Palau-saverdera, segons han comunicat avui des de l’Institut Català de la Salut (ICS) a l’Ajuntament.

L’alcaldessa, Isabel Maria Cortada, i la regidora de Salut, Gladys López, s’han reunit aquest matí amb els responsables del CAP de Roses per conèixer de primera mà com es planifica la reobertura de l’equipament.

La regidora de Salut explica que les mesures que s’adoptaran a partir de dilluns són comunes a totes les àrees bàsiques de salut gestionades per l’ICS i que no són, en cap cas, decisions preses des de l’ajuntament.

El dispensari obrirà els dilluns, dimecres i divendres, de 8h a 11.30h.

Per anar al dispensari caldrà demanar sempre cita prèvia i ja no està permès anar a l’equipament per esperar el teu torn. La cita prèvia es pot demanar per telèfon (933268901), per internet (http://ics.gencat.cat) o amb l’app ‘La meva salut’.

Un cop tingueu la cita concedida, haureu d’anar al dispensari complint les següents mesures de seguretat:

  • haureu d’anar-hi sols, sense acompanyants, a excepció dels menors d’edat i de les persones dependents.
  • haureu de ser puntuals al màxim per evitar aglomeracions. Tingueu en compte que la sala d’espera està inhabilitada.
  • haureu d’accedir-hi amb mascareta quirúrgica i guants posats.
Gladys López, que combina la tasca a l’ajuntament amb l’activitat professional com a sanitària,  demana la col·laboració de tothom per complir amb aquestes mesures de seguretat que, segons considera, “tenen per objecte protegir-nos i protegir els altres”.
 
La regidora explica també que els nous protocols de treball de l’ICS, pel que fa referència al funcionament dels centres de salut “en aquesta nova normalitat”, donen prioritat a l’atenció domiciliària, telefònica i virtual, per davant de les visites presencials.
 
Recordeu que si teniu una urgència vital, heu de trucar al 061.
 
En el cas que no tingueu assignat el vostre metge de capçalera a Palau-saverdera, heu de concertar una visita al CAP de Roses i ho heu de fer trucant al 972153759. Les persones que estan pendents de proves i seguiments rebran trucades directament des del seu consultori local per concretar dia i hora de visita i no cal que truquin per reclamar la cita.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.