Podeu consultar el padró de l’IBI per saber l’import que pagareu

Des d’ahir fins l’11 de maig està exposat al públic el padró fiscal de l’IBI. En aquest document podeu consultar el valor cadastral dels vostres immobles per esmenar qualsevol error i conèixer, a la vegada, la quota de l’IBI que pagareu aquest any.

Els padrons fiscals no es publiquen a la web perquè són llistes de dades personals que, com a tals, estan protegides. Si voleu consultar el document, heu de venir a l’Ajuntament, identificar-vos, i us facilitaran la consulta de les vostres dades.

El tipus impositiu no s’ha modificat i no s’ha fet cap actualització de valors cadastrals. Per tant, si no heu fet obres que hagin valoritzat casa vostra o la Direcció General del Cadastre no us ha canviat el valor, l’import que pagareu serà el mateix que l’any passat.

El tipus que s’aplica per a béns urbans és del 0,716% i el tipus que s’aplica per a béns rústics és del 0,6%. Si teniu una casa amb un valor cadastral X i voleu saber l’import a pagar, haureu de calcular el percentatge que correspongui (rústica o urbana) sobre el valor de casa vostra.

Recordeu que en el cas dels immobles urbans, el 60% de l’impost es paga entre l’1 de juny i el 31 de juliol; mentre que el 40% restant, es paga entre l’1 de setembre i el 31 d’octubre.

L’IBI dels béns rústics es paga tot entre l’1 de juny i el 31 de juliol.

Si teniu l’impost domiciliat, l’Ajuntament farà el càrrec directament en el vostre compte bancari. Si no el teniu domiciliat, rebreu una carta de pagament per poder fer l’ingrés a qualsevol oficina de La Caixa, als caixers automàtics d’aquesta entitat o mitjançant el servei de Línia Oberta.

Feu clic aquí per consultar les bonificacions que teniu a la vostra disposició.

Per a més informació, podeu trucar a l’Ajuntament (972552337) o enviar un correu electrònic a recpatacio@palau-saverdera.cat

Bookmark the permalink.

Comments are closed.