La piscina obrirà de l’1 de juny al 31 d’agost

L’Ajuntament ha aprovat una modificació del contracte de concessió del servei de la piscina municipal, que obliga el concessionari a obrir des de l’1 de juny fins al 31 d’agost i no des del 15 de juny fins el 15 de setembre, com estava previst fins ara.

Aquest canvi s’ha fet a petició del mateix concessionari perquè, segons argumenta, “no es pot sostenir l’obertura de l’equipament durant el mes de setembre”, si es tenen en compte les despeses de personal i la poca afluència d’usuaris durant aquest mes.

Com a conseqüència d’aquest canvi, tot i que no s’han modificat les tarifes, s’ha hagut de modificar el quadre de preus dels abonaments, de manera que es comptabilitza el mes de juny com una mensualitat completa i no com una quinzena, com s’havia comptabilitzat fins ara.

Durant els actes i esdeveniments previstos per l’Ajuntament durant el mes de setembre, com la celebració de la Diada, el concessionari haurà de mantenir obert i en correcte funcionament el servei de bar-restaurant.

La decisió de modificar aquest contracte es va prendre durant el Ple del 12 de maig. 

Durant la mateixa sessió també es va aprovar la modificació del projecte de reurbanització dels carrers Ciutat i Rosselló, que comporta també modificar el contracte d’obres que en aquests moments s’està executant.

Feu clic aquí si voleu veure l’enregistrament de la sessió.

Feu clic aquí si voleu veure tots els punts i propostes de l’ordre del dia.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.