La web de l’Ajuntament obté la màxima puntuació en transparència

La web de l’Ajuntament de Palau-saverdera compleix el 100% dels indicadors que fa servir el Grup d’Investigació ComSET (Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència) de la Universitat Autònoma per avaluar la qualitat i la transparència de la informació que publiquen d’ofici els ens locals de Catalunya.

És el setè any consecutiu que l’Ajuntament rep el Segell Infoparticipa que acredita la bona feina que s’està fent en aquest sentit, però és el primer any que compleix amb la totalitat dels 52 indicadors que fa servir el ComSET per avaluar el grau de compliment de la Llei de Transparència, pel que fa referència a la publicitat activa.

Els indicadors que defineixen el resultat d’aquesta avaluació són un recull de la informació que la llei obliga a tenir penjada a la web de l’ajuntament: informació relativa a l’organització institucional, la gestió econòmica, l’acció de govern, la normativa municipal, els contractes, convenis, subvencions, tràmits i serveis públics, entre altres.

L’alcaldessa, Isabel Maria Cortada, va assistir ahir a l’acte que es va fer a la sala d’actes del rectorat de la UAB per recollir el guardó.

Feu clic aquí si voleu veure els resultats.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.