L’Ajuntament destina 8.085€ a pagar el servei d’acollida de l’escola

L’Ajuntament destina 8.085€ del superàvit de l’any passat a finançar el cost del nou servei d’acollida per a alumnes de l’Escola Martí Inglés, que ha començat a funcionar aquest curs a les mateixes instal·lacions del centre.

Per assegurar distàncies de seguretat i no barrejar mainada de la llar d’infants amb alumnes de l’escola, tal com havia passat en cursos anteriors amb el servei que s’oferia, la direcció del centre i l’AMPA van demanar a l’Ajuntament poder disposar d’un servei d’acollida propi.

L’Ajuntament va demanar pressupost a Orió Eduserveis SL per oferir aquest servei i durant la junta de Govern de 14 de setembre es va acordar adjudicar el contracte a aquesta empresa per 8.085€ fins al 31 de desembre.

Els horaris d’aquest servei són: de 8h a 9h10; de 12h a 12h40 i de 16h a 18:00. Tal com ja ha informat l’escola, l’acollida matinal i de migdia es fa al porxo de l’edifici d’infantil i l’acollida de tarda es fa al porxo de primària.

Com que les places són limitades a 20 usuaris per raons de seguretat, cal fer un ús responsable del servei. En el cas de superar el nombre màxim de places previstes, la regidoria de Serveis Socials faria una priorització de les sol·licituds.

Si voleu apuntar els vostres fills/filles, heu de contactar directament amb la monitora, que trobareu a l’escola, o amb l’empresa adjudicatària (972570060). Fins a final d’any, l’Ajuntament assumeix el cost del servei i no es carregarà cap rebut als usuaris.

Per poder finançar això, l’Ajuntament ha aprovat la modificació de crèdit 27/2020 (decret 2020DECR000364 de 18 de setembre, convalidat pel Ple de 24 de setembre), que assegura, entre altres coses, la partida necessària en el pressupost d’aquest any.

Per pagar el servei a partir de l’1 de gener de 2021 i fins a 31 de maig de 2021, la qual cosa tindrà un cost d’11.500€, segons el pressupost presentat per l’empresa, els grups polítics del Consistori hauran de preveure alguna solució en el pressupost municipal de l’any que ve.

El servei d’acollida que prestava en cursos anteriors l’empresa Orió Eduserveis a l’escola bressol per a nens i nenes de l’escola i de la llar es va deixar de prestar durant l’estat d’alarma i ara s’ha reconvertit per atendre exclusivament els nens i nenes de la llar d’infants.

Aquest servei, que no té res a veure amb el servei que s’ha hagut de crear especialment pels alumnes de l’escola, tot i que l’ofereix la mateixa empresa, es presta cada dia de dos quarts de nou a les nou.

Trobareu aquí més informació sobre la sessió de Ple de 24 de setembre (propostes de modificació d’ordenances fiscals pel 2021).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.