Nova distinció per a la transparència de la web de l’Ajuntament

El Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma ha concedit, per cinquè any consecutiu, el segell Infoparticipa a la web de l’Ajuntament de Palau-saverdera.

El segell serveix per certificar els espais web dels ajuntaments catalans que destaquen per un bon nivell de transparència i de qualitat informativa. Per fer l’avaluació es fan servir 48 indicadors, dels quals, la web de l’Ajuntament en compleix 45.

Podeu consultar aquí els resultats de l’avaluació.

L’acte institucional d’entrega del segell encara no s’ha pogut celebrar com a conseqüència de successius ajornaments derivats de l’estat d’alarma, però el consell certificador va aprovar el passat 5 de juny la proposta de segells de l’equip avaluador i els resultats ja són oficials.

Els resultats de l’avaluació que ara s’han fet públics estan basats en els continguts de la pàgina web de l’ajuntament durant l’any 2019. El passat mes de març, es va canviar el disseny i esquema de navegació de la web per fer-la més accessible i entenedora.

Bernat Solé, conseller de Transparència de la Generalitat, Margarita Arboix, rectora de la UAB i Armand Balsebre, director grup recerca.
Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.