Obertes les inscripcions pel casal d’estiu

Ja estan obertes les inscripcions per participar al Casal d’estiu 2020, que organitza la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai), amb el suport de l’Ajuntament.

Es tracta d’un casal per a nens i nenes de P3 fins a 6è, que es farà els mesos de juliol i agost i que tindrà com a base les instal·lacions de l’escola Martí Inglés.

Trobareu aquí la presentació del casal (informació sobre les activitats a desenvolupar i mesures preventives Covid19) i aquí el tríptic informatiu (informació sobre preus i horaris).

Les inscripcions es fan per internet fins el 10 de juny a: https://estiu.fundesplai.org

Durant la sessió de junta de govern del passat dilluns, es va aprovar un conveni de col·laboració entre Fundesplai i l’Ajuntament per tal de poder fer aquesta activitat, que properament estarà penjat a la web municipal.

A la mateixa sessió de junta es va aprovar l’import de les aportacions que fa l’Ajuntament per tal que les quotes dels nens i nenes residents a Palau-saverdera siguin més barates per a les famílies.

Aquestes aportacions, que ja estan contemplades en els preus que trobareu en el tríptic informatiu (és a dir, els preus del tríptic són els preus finals) són les següents:

 • Per a 15 dies d’assistència de nen/a resident al poble, l’aportació de l’Ajuntament és de 15€.
 • Per 1 mes d’assistència de nen/a resident al poble, l’aportació de l’Ajuntament és de 75€.
 • Per 1 mes i mig d’assistència de nen/a resident al poble, l’aportació de l’Ajuntament és de 125€.
 • Per 2 mesos d’assistència de nen/a resident al poble, l’aportació de l’Ajuntament és de 185€.

Per a més informació sobre el casal podeu fer servir els següents emails i números de telèfon:

 • 673789797 / 627988131
 • atorner@fundesplai.org / rsole@fundesplai.org
Bookmark the permalink.

2 Comments

 1. Camille gross

  Hola , somos una familia con un niño de 3 años, Nil. Tenemos segunda residencia en Garriguella i seguramente el mes de Agosto estaremos alli i buscamos algun casa d’estiu para Nil. Os escribo para saber como esta el tema plazas para Agosto en vuestro casal. No quiero hacer ninguna prescripción todavia porque aun no sabemos si vendremos la primera o la segunda parte de Agosto. Nuestra idea es ponerlo de mañanas + dinar.
  Hasta cuando pensais que tenemos aun para inscribirlo?
  Muchas gracias de antemano por vuestra respuesta.
  Un cordial saludo.

 2. Ajuntament Palau-saverdera

  Buenos días, te sugiero que contactes directamente con Fundesplai y te sabran informar mejor (673789797 / 627988131 / atorner@fundesplai.org / rsole@fundesplai.org) porque son ellos los que gestionan el casal. Saludos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *