Avisos per Whatsapp

logo_okL’Ajuntament de Palau-saverdera disposa d’un sistema d’avisos a través de WhatsApp, que permet agilitzar la comunicació amb els veïns en casos de necessitat.

Avisos sobre inici d’obres, talls de carrers, avaries en el subministrament de serveis públics, recordatori de dates assenyales (pagament de tributs, actes que s’organitzen al poble,…). Aquests són el tipus de missatge que rebreu.

Si us voleu donar d’alta en aquest servei, heu de fer el següent:

  1. Envieu un WhatsApp amb nom i cognoms al 628889989
  2. Afegiu el 628889989 a la vostra llista de contactes.  Fins que no completeu aquest segon pas, no podreu rebre els avisos.

El servei es presenta en forma de llista de difusió (no és un grup de WhatsApp), de manera que només rebreu els missatges que envia l’Ajuntament i no rebreu mai missatges dels altres membres de la llista a través d’aquest canal.

Podreu interactuar amb l’Ajuntament, però no amb la resta de membres de la llista de difusió, els quals seran desconeguts i invisibles per a vosaltres.

Recordeu que per comunicar qualsevol emergència o incidència a l’Ajuntament heu de fer servir, preferentment, el telèfon 606945601.

Comments are closed.