Premi a l’Ajuntament per l’administració electrònica

L’Ajuntament de Palau-saverdera ha rebut, per segon any consecutiu, la distinció que dona el Consorci AOC per la implantació d’eines i serveis d’administració electrònica i govern obert.

Reben aquests reconeixements els ens locals de Catalunya que més i millor s’estan transformant digitalment. Concretament, el Consorci AOC avalua 947 ajuntaments i 42 consell comarcals.

L’Ajuntament de Palau-saverdera ha quedat segon entre tots els municipis amb una població d’entre 1.001 i 5.000 habitants i, d’aquesta manera, manté la mateixa posició assolida l’any passat.

Per fer l’avaluació, el Consorci AOC es basa en indicadors objectius com són l’ús de diferents serveis d’administració electrònica, com per exemple l’e-TRAM, l’e-NOTUM, Via Oberta, e-Licita, l’e.FACT i els tràmits d’EACAT, entre altres.

Els avaluadors també analitzen el web corporatiu per veure si compta amb uns ítems determinats, com són la seu electrònica, el portal de transparència, el perfil del contractant i normativa d’adminstració digital, entre altres coses.

Podeu consultar aquí el rànquing dels ajuntaments amb distinció, així com la metodologia que fa servir el Consorci AOC per fer les avaluacions.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.