Premi per la maduresa digital de l’Ajuntament

L’Ajuntament va rebre ahir una distinció del Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC), que acredita el bon nivell de maduresa digital de l’entitat.

Palau-saverdera ha quedat en tercera posició entre els 249 ajuntaments de municipis de tot Catalunya amb una població entre 1.001 i 5.000 habitants.

L’Índex de Maduresa Digital (IMD) de l’Ajuntament de Palau-saverdera és del 81%, mentre que la mitjana d’aquest índex pels municipis de tot Catalunya és del 61%.

Segons els càlculs del Consorci AOC, les eines d’administració electrònica que utilitza l’ajuntament suposen un estalvi anual de 58.000€ pel municipi.

Per calcular l’IMD, el Consorci fa servir més de trenta indicadors sobre normativa relativa a drets digitals, activitat digital de l’ajuntament i pràctiques de govern obert.

Feu clic aquí si voleu veure l’IMD de tots els municipis (menys Barcelona) i consells comarcals de Catalunya. Podreu filtrar les dades com més us convingui.

És la tercera vegada que l’ajuntament rep aquesta distinció. El premi d’aquest any se suma a les distincions obtingudes per la feina feta els anys 2018 i 2019.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.