Resolt definitivament el problema del Sun Village

Una providència del Tribunal Suprem del passat 20 d’abril ha posat punt i final al litigi relacionat amb les indemnitzacions del Sun Village, amb la qual cosa l’Ajuntament ja dona per acabat definitivament el problema derivat de la construcció d’aquest complex.

Mitjançant aquesta darrera resolució, el Suprem inadmet a tràmit el recurs presentat per diversos propietaris de l’edifici que no estaven d’acord amb les indemnitzacions previstes per a ells i que havien portat el cas a la justícia.

La seva reclamació va passar pel jutjat contenciós-administratiu número 2 de Girona, que la va inadmetre; va arribar després al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, on tampoc va ser atesa i va arribar finalment al Suprem, on ha acabat el seu recorregut.

En el Ple del passat 26 de maig , l’alcaldessa, Isabel Maria Cortada, va donar compte de la interlocutòria als seus companys i companyes del Consistori, a la vegada que es va mostrar satisfeta pel resultat:

“És la notícia que esperàvem. Ara ja podem dir que el Sun Village està tancat completament perquè ja s’han pagat les indemnitzacions a la part demandant i als propietaris i s’ha ordenat urbanísticament el terreny”.

En compliment de dos convenis, signats respectivament el 23/12/2015 i el 14/03/2019, l’Ajuntament ha pagat 424.875,79 € d’indemnització i costes a la part demandant i 99.000 €, en concepte de danys morals als propietaris d’habitatges.

El pagament als propietaris es va fer el 23/09/2019 i el pagament a la part demandant es va completar el passat 7 de març. Per altra banda, el 9 de març la Comissió d’Urbanisme va aprovar definitivament la modificació de planejament que ha tramitat l’Ajuntament.

Feu clic aquí per veure una cronologia de la modificació de planejament (modificació puntual número 5).

Feu clic aquí si voleu veure una cronologia de com es va gestar el problema relacionat amb la concessió de la llicència d’obres del Sun Village.

Feu clic aquí per veure una cronologia de com s’ha anat resolent el problema.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.