S’han plantat les alzines dels pressupostos participatius

Fa pocs dies es va executar una altra de les propostes guanyadores del procés de pressupostos participatius del 2019 i l’Ajuntament ha plantat vint alzines al costat del rec del mas Oriol.

Les alzines estan ubicades en un terreny que toca a la vorera de muntanya del carrer que connecta el nucli amb la urbanització del mas Isach.

Aquesta va ser la tercera proposta més votada dels pressupostos participatius del 2019 i ha tingut un cost de 3.847,80€.

L’Ajuntament havia aprovat el pressupost presentat per l’empresa Jardineria Joan Casas SL pel subministrament, plantació i garantia de les vint alzines durant la junta de govern del 29 de novembre de 2019 i finalment ara s’ha executat l’actuació.

Amb aquesta, ja s’han completat tres de les quatre propostes guanyadores dels pressupostos participatius del 2019. A part de les alzines, es va comprar material audiovisual i informàtic per a la biblioteca i s’han instal·lat tres minideixalleries per a piles, cds, bombetes i similars.

Aquesta mateixa setmana han començat els treballs d’arranjament del camí vell de Roses, que és la quarta proposta guanyadora del mateix procés de pressupostos participatius. Trobareu més informació d’aquesta actuació a la pàgina de contractes menors de la web municipal.

Al marge de tot això, també fa pocs dies que es va començar a treballar per fer realitat l’última de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius del 2018, que encara estava pendent d’execució: la creació d’un itinerari saludable a la part baixa del terme (camí al costat del cementiri).

El procés per fer realitat l’itinerari saludable s’ha allargat més del que estava previst inicialment perquè ha calgut unificar els criteris de la senyalització amb la Diputació de Girona.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.