Informació sobre les obres a la plaça Major

L’Ajuntament de Palau-saverdera us vol informar que les obres que s’estan fent per soterrar les línies elèctriques de la plaça Major s’allargaran una mica més del que estava previst per culpa de les complicacions tècniques que han aparegut. El projecte, que es va fer al 2014, preveu col·locar tres caixes on arribaran soterrats els cables… Llegeix més »

Ajudes per a llibres i material escolar

L’Ajuntament de Palau-saverdera dóna una ajuda de 60€ per a la compra de llibres de text a les famílies del poble que tinguin un fill estudiant secundària, segons es va aprovar a la Junta de Govern Local del passat 23 de juny. Per poder beneficar-vos de l’ajuda heu de complir els següents requisits: Els alumnes han… Llegeix més »

Sentència sobre la quota de l’AMI

El jutjat contenciós administratiu número 3 de Girona ha desestimat el recurs contenciós-administratiu presentat per la Delegació del Govern a Catalunya contra l’acord de Junta de Govern de l’Ajuntament de Palau-saverdera, mitjançant el qual es va aprovar el pagament de 113€ de la quota de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). L’Ajuntament de Palau-saverdera… Llegeix més »

Palau-saverdera, a la Setmana de l’Energia

Palau-saverdera és un dels municipis que ha programat activitats durant la Setmana de l’Energia, que se celebra a Catalunya entre el 19 i el 25 de juny. Demà dissabte 17 de juny (16.30h / Espai Jove), es farà el joc per a nens i nenes ‘L’energia en un dia’ que té com a objectiu conscienciar… Llegeix més »

Neteja dels camins de la muntanya

La setmana passada van començar els treballs per netejar diversos camins de la muntanya de Palau-saverdera. En concret, s’està fent la neteja de: camí del Turó fins a l’amagatall dels bandolers. camí del Pas Estret. camí de La Roja camí de Veta Negra. itinerari megalític de La Sureda. itinerari megalític del Mas Isach itinerari megalític… Llegeix més »

L’Ajuntament obre els dilluns a la tarda

A partir de la setmana que ve, l’Ajuntament de Palau-saverdera obrirà també una tarda a la setmana per donar servei de registre d’entrada i de sortida de documents. L’Ajuntament obrirà tots els dilluns de les 16.30h fins a les 19h i podreu adreçar-vos al servei d’atenció al públic, únicament per presentar o recollir documents. Amb aquesta modificació,… Llegeix més »

Fira Balcó de l’Empordà, dedicada a la vinya

La segona edició de la Fira Balcó de l’Empordà, que se celebrarà a Palau-saverdera durant dos caps de setmana, tindrà la vinya i el món del vi com a focus d’interès. Hi haurà activitats variades el divendres 16 de juny, el dissabte 17 de juny i el diumenge 18 de juny. Els actes continuaran el divendres… Llegeix més »

Festa de les Persones Grans 2017

Palau-saverdera celebrarà el diumenge 18 de juny la 31ena edició de la Festa de les Persones grans. A les 11.45h, hi haurà trobada a l’Ajuntament per fer la foto de grup. A les 12.30h hi haurà actuació musical a l’església i ofici solemne. A continuació, hi haurà dinar de germanor al Centre Cívic. Cal que… Llegeix més »

Sentència del TSJC que afecta el Sun Village

L’Ajuntament de Palau-saverdera fa pública una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) sobre el contenciós administratiu interposat per uns veïns que demanaven la nul·litat del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), aprovat per la Comissió Territorial d’Urbanisme el juliol del 2012. El recurs demanava al TSJC que declarés nul tot el POUM o,… Llegeix més »

Activitats de l’Espai Jove de Palau-saverdera

Aquestes són les activitats previstes a l’Espai Jove de Palau-saverdera per aquest mes de maig: Dissabte 13 de maig: Paintball a Roses. Els nois i noies que vulguin anar-hi es trobaran a la parada de bus a les 10h. Divendres 19 de maig: ‘Com fer la motxilla? Què hem de portar per anar a caminar?… Llegeix més »

Casals d’estiu 2017 a Palau-saverdera

Ja estan obertes les inscripcions per participar en els casals municipals que organitza Fundesplai aquest estiu a Palau-saverdera i el proper divendres 12 de maig a les 17h es farà una reunió informativa a la sala de conferències del Centre Cívic. Per a nens i nenes de P3 a P5 hi ha un Casal Ple… Llegeix més »

Canvis en el menjador escolar

L’Ajuntament de Palau-saverdera no renovarà el contracte de gestió del menjador escolar amb l’actual empresa concessionària. Així es va acordar, per unanimitat de govern i oposició, en la sessió ordinària de Ple que es va celebrar el passat 27 d’abril. La concessionària tenia un contracte de dos danys i ara que està a punt de vèncer,… Llegeix més »

Tancaments eficients i vídeo turístic

La Diputació de Girona ha concedit una subvenció a l’Ajuntament de Palau-saverdera per canviar tots els tancaments de l’edifici on hi ha Correus, l’Aula de Música, l’espai de pintura i el dispensari mèdic. L’actuació s’ha dividit en dos procediments: el canvi dels tancaments de la planta baixa de l’edifici, on hi ha el dispensari mèdic,… Llegeix més »

Obres a carreteres i pista de Sant Onofre

La Diputació de Girona informa que durant aquest mes de maig es faran obres a la carretera Giv-6103, que connecta Palau-saverdera amb Castelló d’Empúries, i a la carretera Giv-6102, que va de Palau-saverdera a Santa Margarida. Per altra banda, el Parc Natural del cap de Creus ha informat que entre el 2 i el 3… Llegeix més »

Manteniment al poblat neolític de Ca n’Isach

L’Ajuntament de Palau-saverdera ha destinat 1.304,38€ a fer treballs de manteniment i reparacions al poblat Neolític de ca n’Isach. S’han fet servir 638,88 euros per confeccionar tres plafons informatius nous perquè els que hi havia ja no es podien llegir de tant recremats com estaven. Per altra banda, s’ha reparat el porxo de la cabana… Llegeix més »

Ple ordinari: 27 d’abril (19h)

Trobareu a continuació tots els punts de l’ordre del dia i les propostes que se sotmetran a votació i consideració dels regidors durant la sessió de Ple ordinària de 27 d’abril de 2017, a les 19h: 1.- Aprovació, si s’escau, de l’acta de la sessió plenària de 26 de gener de 2017. 2.- Aprovació, si… Llegeix més »

Llibre sobre el poblat neolític

El proper divendres 28 d’abril (19h/sala de conferències del Centre Cívic de Palau-saverdera) es farà la presentació del llibre ‘El poblat neolític de Ca n’Isach. Les excavacions de 1987-1994 i 2001-2003)’ Aquest és un llibre coordinat per Josep Tarrús, que és prehistoriador i és la persona que va dirigir el projecte arqueològic de Ca n’Isach,… Llegeix més »

V Pujada a peu a Sant Pere de Rodes

El diumenge 7 de maig es farà la V Pujada a peu a Sant Pere de Rodes, que organitza cada any l’associació Via Pirena, juntament amb diferents organismes, entitats i voluntaris. Com cada any, podeu triar la ruta que voleu fer i com ja sabeu, hi ha un punt de sortida a cadascun dels nou… Llegeix més »

Reconeixement a la transparència

L’alcaldessa de Palau-saverdera, Isabel Maria Cortada (Gent de Palau-Acord Municipal), i la regidora de Transparència, Paulina Calvo (Gent de Palau-Acord Municipal), van recollir dimecres a la Universitat Autònoma el segell Infoparticipa, que certifica un bon nivell de transparència i qualitat informativa a la web municipal. La web de l’Ajuntament de Palau-saverdera compleix 51 dels 52 indicadors (98,08%) que… Llegeix més »

Palau-saverdera, amb els refugiats sirians

L’Ajuntament de Palau-saverdera i l’ONG ‘Amb les teves mans’ us conviden a la festa solidària amb les refugiats de la guerra de Siria que es farà a Palau-saverdera el proper dissabte 29 d’abril. A les 17h hi haurà activitats infantils a l’entorn de l’aparcament de la Font Mallola. A les 17.30h, hi haurà una xerrada… Llegeix més »