141 propostes als pressupostos participatius

By | 5 de Novembre de 2018

El passat 28 d’octubre es va tancar el termini per fer propostes als pressupostos participatius de Palau-saverdera per a l’any que ve i l’Ajuntament ha rebut 141 propostes.

Properament, un equip tècnic farà una valoració de totes les propostes rebudes per decidir quines continuen endavant i quines s’han de descartar o bé perquè no s’ajusten a les bases procés, o bé perquè l’Ajuntament ja té previst executar.

Un cop coneguem les propostes que continuen endavant, s’obrirà la fase de priorització. Com a novetat respecte a l’edició de l’any passat, es podrà prioritzar propostes per internet. És a dir, de totes les propostes validades se’n triaran per mitjans electrònics un total de quatre, que passaran a la fase final de votació. Posteriorment, es farà un taller presencial per escollir unes altres sis propostes que també passaran a la fase de votació.

En total, deu de les propostes considerades vàlides arribaran a la fase de votació.

Finalment, i amb càrrec als pressupostos municipals pel 2019, s’executaran les propostes més votades, sense superar l’import màxim de 40.000€, que és la quantitat que l’Ajuntament ha reservat per a aquesta iniciativa.

Recordeu que està a les vostres mans decidir el destí de 40.000€ del pressupost municipal i que podeu participar d’aquesta decisió encara que no hàgiu fet cap proposta. Quan es donin a conèixer les propostes validades per l’equip tècnic, que es reunirà properament, podreu prioritzar-les i finalment, podreu votar les que voleu que s’executin.

A mesura que hi hagi més informació, l’anirem penjant aquí i també us mantindrem al dia de les novetats mitjançant les xarxes socials.

L’Ajuntament vol donar les gràcies a totes les persones que han presentat la seva proposta i anima a tot el poble a participar en les fases que vindran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.