Activitats de Nadal a Palau-saverdera

By | 5 de Desembre de 2016

actes_previstos_corregit_webAquestes són les activitats previstes per aquest Nadal 2016-2017 a Palau-saverdera:

17 de desembre
TALLER DE NADAL: de 10h a 12h, al menjador de l’escola. Activitat a càrrec de l’AMPA. Socis: gratis / No socis: 2 euros
ANIMACIÓ INFANTIL: a les 17.30h, als Jardins de l’Ajuntament amb Marietta Contacontes.
TIÓ SOLIDARI: a continuació de l’animació infantil i en el mateix emplaçament. Ja podeu portar menjar pel tió a l’Ajuntament (llegums, llet, oli, llaunes, sucre, farina, arròs i cacau en pols).

26 de desembre
CONCERT DE SANT ESTEVE: a les 12h, a l’església, concert titulat ‘A cal fuster hi ha novetat’. Recital de poemes de Nadal cantats a càrrec de Joan Josep Mayans (veu, guitarra i viola de roda) i Eva Curtó (violoncel).

30 de desembre
ENTREGA DE CARTES AL PATGE REIAL: a les 17h, a la plaça Major. Ja podeu comprar els sobres a l’Ajuntament. En el moment de l’entrega, el patge us farà un petit regal. Hi haurà ANIMACIÓ INFANTIL, a càrrec de Tastacirc.

5 de gener
CAVALCADA DELS REIS MAGS: a les 18h, arribaran els Reis Mags a la Font de Dalt i faran un recorregut fins a l’Ajuntament, on l’alcaldessa els donarà la benvinguda i els entregarà la clau del poble perquè puguin entrar a totes les cases. Parlaran els Reis Mags i després farem la CREMA DE L’ARBRE DELS DESITJOS i l’ENLAIRADA DE FANALETS.

Organitza tots aquests actes l’Ajuntament de Palau-saverdera, amb la col·laboració de: AMPA, Associació de Veïns de Palau-saverdera, Associació de Dones Verdera, Club de lectura i Aula de Música. Amb el suport de: Diputació de Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.