Adjudicat el servei de la piscina municipal

By | 1 de Juny de 2016

IMG_20160525_164540El Ple de l’Ajuntament de Palau-saverdera va aprovar ahir, amb els cinc vots a favor de l’equip de govern (Gent de Palau-Acord Municipal i Alternativa per Tothom) i les quatre abstencions dels regidors de CiU, adjudicar el contracte de gestió, manteniment i explotació de la piscina municipal i el bar-restaurant de la instal·lació a l’empresa Consulting Thoyo Services and Management.

La durada del contracte és de tres anys prorrogables i durant aquest temps, l’empresa concessionària pagarà un cànon de 401 euros a l’any a l’Ajuntament. A més a més, durant aquest primer any d’explotació, la concessionària haurà de fer obres de millora i adequació del bar-restaurant per un import estimat de 21.005.19 euros.

L’empresa concessionària s’ha de fer càrrec del manteniment de la instal·lació, del personal necessari pel seu funcionament i de tots els subministraments (aigua, electricitat i gas, entre altres). A canvi, comptabilitzarà com a ingressos l’import íntegre de les entrades a la piscina (els preus  estan regulats per l’Ordenança Fiscal número 15) i els derivats de les vendes del bar-restaurant.

En paral·lel a aquest contracte, l’Ajuntament ha adjudicat a l’empresa Argon Informàtica S.A. les obres de substitució del terra de la platja de la piscina, que estava en molt mal estat. Aquestes obres tenen un pressupost de 59.000 euros (iva inclòs) que corren íntegrament per compte de l’Ajuntament. Com a millora de contracte, Argon es farà càrrec també de la reparació del motor del filtre de l’aigua a la piscina gran i a la petita.

En la mateixa sessió de Ple, els regidors de l’equip de govern (amb els vots en contra de CiU i l’abstenció de l’interessat) també van acordar desestimar un recurs interposat per l’anterior alcalde, Narcís Deusedas, per cobrar unes dietes i despeses de locomoció dels anys 2011-2014 per import de 26.824.85 euros. També es va acordar (amb quatre abstencions de CiU) rebutjar una reclamació de 51.619,10 euros de la Fundació Privada Família i Benestar.

Finalment, es va fer el sorteig dels membres que integraran la mesa electoral en els comicis del 26 de juny.

Trobareu aquí l’enregistrament íntegre en vídeo del Ple d’ahir.

One thought on “Adjudicat el servei de la piscina municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.