Adjudicats 5 aparcaments de la plaça Constitució

By | 11 de Juny de 2018

L’Ajuntament de Palau-saverdera ha adjudicat 5 places d’aparcament del subsòl de la plaça Constitució a 5 particulars, que van presentar l’oferta corresponent dins del termini que establien les bases del concurs.

El 26 de març va sortir publicat al BOP l’anunci de venda o de lloguer amb opció de compra a 3 o 5 anys de 21 places d’aparcament del subsòl de la plaça Constitució, que són de titularitat municipal.

Es van presentar 7 ofertes, la mesa de contractació es va reunir el 23 de maig  i va adjudicar 6 places a 6 persones diferents.

Un dels 7 aspirants va renunciar posteriorment a la plaça adjudicada i un altre dels aspirants no va resultar adjudicatari perquè es va presentar una altra oferta per a la mateixa plaça, que va obtenir una puntuació més elevada.

Aquesta persona que no va resultar adjudicatària podrà ara presentar la seva oferta per qualsevol de les places que han quedat desertes en el concurs de manera prioritària.

S’han adjudicat 4 places d’aparcament amb règim de lloguer amb opció de compra a 3 anys i una plaça d’aparcament amb règim de lloguer amb opció de compra a 5 anys.

A partir d’ara, i en el termini d’un any a comptar des que es van aprovar les bases del concurs (fins el 8 de març de 2019) , qualsevol persona interessada pot optar a una plaça amb les mateixes condicions de sortida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.