Ampliació dels vestidors del camp de futbol

By | 28 de Març de 2019

Fins el 9 de maig estarà exposat al públic el Projecte tècnic per a l’ampliació de l’edifici dels vestidors del camp de futbol municipal, per tal que pugueu presentar-hi al·legacions, si ho considereu oportú.

L’edifici de vestidors actual és de planta rectangular, té una longitud de 16 metres i una amplada de 5 metres i consta únicament de planta baixa amb distribució en diferents espais.

El projecte preveu crear per un costat un nou espai de magatzem i per l’altre, una sala d’activitats amb serveis adaptats per a discapacitats.

L’ampliació prevista es realitzarà en dos volums: per la façana sud‐oest es construirà un magatzem de 2,1 metres de llargada, mantenint l’amplada actual de l’edifici de 5 metres i per la façana nord-est es construirà una sala d’activitats de 10 metres de llargada per 5 metres d’amplada, on s’ubicaran també uns lavabos nous adaptats per a minusvàlids.

Les obres no començaran fins que no s’hagin fet els tràmits necessaris per contractar-les i fins que no estigui aprovat definitivament aquest projecte.

El projecte de creació d’una sala polivalent al camp de futbol és la inversió més important que està prevista per aquest any en el pressupost de l’Ajuntament i compta amb una dotació de 65.800€. En el mateix capítol d’inversions també es contempla executar les propostes que surtin del procés de pressupostos participatius (40.000€) i condicionar l’espai de can Lluent (32.500€), entre altres actuacions d’import menor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.