Arrenquen els Pressupostos Participatius 2019

By | 2 d'Octubre de 2018

Sessió de treball dels Pressupostos Participatius.

El proper dijous 4 d’octubre es farà la primera reunió dels Pressupostos Participatius 2019.

Durant aquesta reunió, que es farà a les 19.30h a la biblioteca, us presentarem les principals novetats dels pressupostos participatius respecte a l’edició de l’any en curs i també farem les primeres propostes que, posteriorment, se sotmetran a votació. Aquestes seran propostes col·lectives, que sortiran i es definiran a partir de les aportacions de totes les persones presents a la reunió. Més endavant, tothom podrà fer propostes per internet o mitjançant diverses urnes que es distribuiran pel poble.

Recordeu que els pressupostos participatius és un procediment de participació ciutadana que us permet decidir on voleu invertir part dels diners que hi ha en el pressupost de l’Ajuntament, és a dir, vosaltres podeu decidir el destí d’uns diners que són de tots.

En els pressupostos del 2018 es van reservar 35.000€ per a aquesta finalitat, mentre que en els pressupostos per a l’any que ve hi ha previstos 40.000€ per executar les actuacions que resultin guanyadores d’aquest procés.

Les propostes que van resultar guanyadores dels Pressupostos Participatius 2018, i que l’Ajuntament ha d’executar abans de final d’any, són:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.