Avisos de l’Ajuntament per Whatsapp

By | 22 de Setembre de 2016

logo_okL’Ajuntament de Palau-saverdera posa en marxa un sistema d’avisos a través de WhatsApp, que ha de permetre agilitzar la comunicació amb els veïns en casos de necessitat.

Avisos sobre inici d’obres, talls de carrers, avaries en el subministrament de serveis públics, recordatori de dates assenyales (pagament de tributs, actes que s’organitzen al poble,…). Aquests són el tipus de missatge que rebreu.

Si us voleu donar d’alta en aquest servei, ho podeu fer de diferents maneres:

· Envieu un WhatsApp amb nom i cognoms al 628 88 99 89

· Envieu un e-mail amb nom, cognoms i número de telèfon a premsa@palau-saverdera.cat

· Envieu un missatge privat al Facebook de l’Ajuntament amb nom, cognoms i número de telèfon

· Ompliu el formulari que trobareu fent clic aquí.

EN TOTS ELS CASOS ÉS IMPRESCINDIBLE QUE AFEGIU EL 628 88 99 89 A LA VOSTRA LLISTA DE CONTACTES. Fins que no afegiu aquest número a la vostra llista de contactes, no podreu rebre els avisos.

El servei es presenta en forma de llista de difusió (no és un grup de WhatsApp), de manera que només rebreu els missatges que envia l’Ajuntament i no rebreu mai missatges dels altres membres de la llista a través d’aquest canal.

Podreu interactuar amb l’Ajuntament, però no amb la resta de membres de la llista de difusió, els quals seran desconeguts i invisibles per a vosaltres.

Recordeu que per comunicar qualsevol emergència o incidència a l’Ajuntament heu de fer servir, preferentment, el telèfon 606 94 56 01.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.