Canvi de circulació: carrers Quintans i Tramuntana

By | 29 de Novembre de 2017

A partir del proper dissabte 2 de desembre, i de manera permanent, els carrers Quintans i Tramuntana seran d’un sol sentit de circulació.

Només es podrà circular pel carrer Tramuntana (on hi ha situada la porta principal del Centre Cívic) en direcció a la Font Mallola i ja no es podrà circular cap al carrer Nou, tal com ho podem fer ara.

El carrer Quintans serà només de baixada, de manera que ja no es podrà fer servir aquest carrer per pujar amb cotxe o moto cap a la part alta del poble.

Podeu veure els canvis en la següent imatge:

L’Ajuntament ha pres la decisió de canviar el sentit de la circulació d’aquests dos carrers, mitjançant un acord de junta de govern del passat 27 d’octubre. Els motius per fer aquests canvis són els següents:

  • Fer més segur el trànsit pel carrer Quintans de nens i nenes que van cap a l’escola (alguns caminant i d’altres amb bicicleta o patinet).
  • Fer més fluïda la circulació pel carrer Tramuntana, on es fa molt complicat (sobretot a la cruïlla amb el carrer Nou) el pas de dos vehicles que circulen en sentit contrari.

L’any passat es van aplicar aquests canvis de direcció de manera temporal, mentre va durar la temporada de quines, i l’Ajuntament ha aprofitat aquella experiència positiva per aplicar ara els mateixos canvis de manera permanent.

One thought on “Canvi de circulació: carrers Quintans i Tramuntana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.