Construcció d’una coberta nova al cementiri

By | 3 de Gener de 2019

L’empresa Gestió Integral de Cementiris Nomber SL està construint una coberta inclinada a tota la zona de nínxols del cementiri per evitar les filtracions d’aigua que s’havien convertit en un problema.

Per tal de resoldre aquesta situació, l’Ajuntament va decidir treure a concurs públic aquesta actuació per un preu de licitació de 64.801,95€. Es varen presentar dues ofertes i finalment, la mesa de contractació, reunida el 21 de setembre de 2018, va proposar adjudicar les obres a l’empresa que ara ja hi treballa.

Les obres es van adjudicar per un import de 56.971,59€ (iva inclòs) i com a millora de contracte l’empresa es va comprometre a construir dos grups de dotze columbaris. La construcció de columbaris va ser una de les propostes que van arribar a la fase final dels Pressupostos Participatius 2018, però finalment no es va executar perquè no va rebre els vots suficients.

L’Ajuntament, com ja va passar amb la rampa inclinada que s’ha posat a l’entrada del dispensari, va tenir present la necessitat plantejada i aquesta actuació es va integrar en el contracte de construcció de la coberta inclinada.

Per finançar aquesta nova coberta, l’Ajuntament compta amb una subvenció de 44.713€ de la Diputació de Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.