Informació sobre les obres a la plaça Major

By | 12 de Juliol de 2017

L’Ajuntament de Palau-saverdera us vol informar que les obres que s’estan fent per soterrar les línies elèctriques de la plaça Major s’allargaran una mica més del que estava previst per culpa de les complicacions tècniques que han aparegut.

El projecte, que es va fer al 2014, preveu col·locar tres caixes on arribaran soterrats els cables que donen servei als veïns i des d’on sortiran els cables que connectaran amb la nova estació transformadora, que ja està posada per sota de la nova plaça de can Lluent.

Dues d’aquestes caixes van a la part de baix de la plaça (a tocar de l’edifici) i la tercera, a la cantonada del carrer de Roses.

Les complicacions tècniques que han aparegut han vingut donades perquè els operaris no han pogut fer les connexions de cables en els llocs que estaven previstos en el projecte inicial i ara s’hauran d’obrir rases noves per poder fer les connexions.

A la cantonada del carrer de Roses s’hi ha trobat que hi passa un gran nombre de serveis agrupats (tubs d’aigua, gas, llum) i es fa impossible fer la connexió. En els punts on s’havia de fer la connexió amb les caixes de la plaça Major s’ha localitzat la xarxa més lluny del que inicialment estava previst.

L’Ajuntament demana disculpes a tots els veïns per les molèsties que aquestes obres estan ocasionant i molt especialment als veïns de la plaça. Confiem que un cop acabades les obres gaudirem d’una important millora estètica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.