La biblioteca obre matins i dissabtes

By | 6 d'Abril de 2017

Aquesta setmana s’ha ampliat l’horari d’obertura al públic de la biblioteca Isidre Macau de Palau-saverdera. A partir d’ara, l’horari d’obertura d’aquest equipament és el següent:

Durant les hores anteriorment assenyalades, podeu entrar a la sala de lectura per fer deures, treballs o consultes del fons documental. No es permetrà l’entrada als menors de 9 anys, si no van acompanyats d’un adult responsable.

Els ordinadors amb connexió a Internet que hi ha a la biblioteca els podeu fer servir únicament amb finalitats educatives, formatives o de recerca i, en cap cas es poden fer servir per jugar o per visitar pàgines de contingut inadequat.

De manera transitòria, i fins que la biblioteca no estigui integrada a la Xarxa de Punts d’Informació i Lectura de la Diputació de Girona, el servei de préstec està restringit a persones empadronades a Palau-saverdera i cal haver-se donat d’alta com a usuari.

Per donar-vos d’alta, només heu d’entregar-nos una fotocòpia del DNI i heu de facilitar-nos les vostres dades personals: nom, cognmos, edat, domicili, telèfon de contacte i correu electrònic.

El servei de préstec està regulat transitòriament de la següent manera:

Podeu consultar aquí les normes d’ús de la biblioteca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.