Nit de bruixes i castanyes a Palau-saverdera

By | 29 de Setembre de 2016

nit de bruixes i castanyes halloween i castanyada a palau-saverdera 2016Palau-saverdera celebrarà, el proper dissabte 29 d’octubre, a partir de les 19h, la Nit de bruixes i castanyes que, per segon any, barrejarà la tradició de la castanyada amb el Halloween.

A partir de les 19h, els nens i les nenes recorreran les cases del poble per demanar caramels i, més o menys a la mateixa hora, torrarem i menjarem castanyes a la Font Mallola.

Una mica més avançada la tarda, hi haurà discomòbil de terror per a nens i nenes a la sala de ball del Centre Cívic i, posteriorment, servirem un berenar pels més petits.

Per tal de fer més vistosa la festa, us demanem que grans i petits sortiu al carrer amb la disfressa més terrorífica que trobeu. També us animem a ambientar casa vostra amb motius de terror.

Tal com vam fer l’any passat, fem una crida a totes les persones que vulguin col·laborar com a voluntaris. Aquests voluntaris s’encarregaran de preparar el berenar i d’ambientar diversos espais del poble.

Si vols fer de voluntari, envia un correu electrònic amb noms, cognoms i telèfon a ajuntament@palau-saveredra.cat, envia missatge privat a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament, o fes el teu oferiment per telèfon 972 55 23 37.

Si no vols fer de voluntari, però estàs disposat a decorar casa teva o qualsevol racó del poble, fes-nos-ho saber abans del 25 d’octubre i així podrem incloure el teu espai en un mapa de llocs de visita imprescindible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.