Nou contenidor de recollida de roba usada

By | 4 de Febrer de 2016

Nou contenidor de roba usada a Palau-saverdera. Conveni entre ajuntament i HumanaAvui s’ha col·locat un nou contenidor de recollida de roba usada a Palau-saverdera. Fins ara n’hi havia un a l’entrada de la deixalleria, que està gestionat per Roba Amiga, i amb el que s’ha col·locat avui a l’aparcament de la Font Mallola, gestionat per Humana-Fundación Pueblo para Pueblo, ja n’hi ha dos.

Podeu abocar-hi tota la roba que ja no feu servir i Humana la farà arribar a les persones que més la necessitin. Els serveis socials de l’Ajuntament de Palau-saverdera disposaran de 350 quilos de roba usada a l’any per repartir-la entre les famílies més necessitades del municipi, o bé, de 10 vals de 30 euros per comprar roba en els establiments d’Humana, que també es repartiran entre la població local més necessitada.

Aquesta iniciativa és fruit d’un conveni signat entre l’Ajuntament de Palau-saverdera i Humana, que contempla també la realització de diverses accions per sensibilitzar els veïns amb el reciclatge i el comportament i desenvolupament sostenibles.

El conveni no contempla cap tipus de contraprestació econòmica per a cap de les parts i es va aprovar per unanimitat en el Ple de 25 de novembre de 2015, a proposta de la regidora de Benestar Social, Paulina Calvo.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.