Nous tòtems d’informació turística

By | 20 de Juliol de 2018

L’Ajuntament de Palau-saverdera ha instal·lat aquesta setmana dos tòtems amb informació turística de grans dimensions i quatre vitrines amb portes a diferents punts del poble per penjar-hi informació municipal.

Els tòtems amb informació turística s’han col·locat a l’entrada del poble pel carrer Nou i a la zona d’aparcament que hi ha abans d’arribar a la Font de Dalt (aparcament de l’horta de can Bessonet). Són estructures de tres metres d’alçada que tenen informació sobre els itineraris a peu que es poden fer per la muntanya per una de les seves cares; i informació sobre llocs d’interès turístic i establiments comercials, per l’altra.

El disseny, fabricació i instal·lació d’aquests tòtems ha tingut un cost per a l’Ajuntament de 7.135,46€.

Les quatre vitrines on a partir d’ara es penjaran els cartells amb informació municipal s’han col·locat a l’Ajuntament, a l’edifici del dispensari, al Centre Cívic i a la Biblioteca. Aquestes vitrines han tingut un cost per a l’Ajuntament de 1.904,49€.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol facilitar informació turística als visitants i, a la vegada, vol endreçar una mica els espais on habitualment es pengen els cartells amb informació de les activitats que s’organitzen al poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.